“Start-Up” Destek Programı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Girişimcilik Bölümü tarafından yürütülen “Start-Up” destek programı lansmanı 27 Şubat Çarşamba günü Basın Ekspres yerleşkemizde gerçekleştirildi. 

Lansmanda 9 farklı proje ile 20 öğrenci fikirlerini jüri ve izleyicilere sundu. Girişimcilik ve Uluslararası Ticareti Bölümü öğrencilerinin yanı sıra Matematik-Bilgisayar Bölümü, İletişim Sanatları Bölümü ve İletişim Tasarımı Bölümü’nden öğrenciler de destek programından faydalanmak için etkinliğe katıldı.

Lansman açılışını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen gerçekleştirdi. Öğrenciler hazırladıkları projeleri sundular. Jüri ve izleyicilerin vermiş oldukları puanlama sonrasında Matematik-Bilgisayar Bölümü öğrencilerinin projesi olan “Pişir Gelsin” birinci, İletişim Tasarımı ve Uluslararası Ticaret öğrencilerinin ortak çalışması olan “Kitapp” projesi ikinci ve “Campusly” projesi ile Girişimcilik Bölümü öğrencileri üçüncü oldular. Dereceye giren projelere ödülleri, üniversitemiz Girişimcilik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nazan Çağlar tarafından takdim edildi. Ayrıca konuklar arasında yer alan ve proje sunumu gerçekleştiren Özel Avcılar Kozmos Yazılım Lisesi öğrencileri “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü. 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 03/01/2019 - 11:18