Start-Up Destek Programı İlk Adım Toplantısı

Öğrencilerimizin yenilikçi ve yaratıcı iş fikirlerini harekete geçirmek, hayat bulmamış ve/veya yeni fikirlere yenilikçi yöntemlerle can suyu vermek amacıyla başlatılan “Start-Up Destek Programı”nın birinci ayağı olan ilk adım toplantısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Şen ve Girişimcilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar’ın da katılımıyla 6 Şubat Çarşamba günü Basın Ekspres yerleşkesi B-502 numaralı salonda gerçekleştirildi. Öğrencilerin anlattığı fikirlerin tartışıldığı etkinliğe, Patent Uzmanı Yücel Yılmaz, Aktif Girişimci Neslihan Ergün, Technorob Kurucu Ortağı Nazif Sözüer ve Yazılım Uzmanı Muhammed Emin Şafak katıldı. 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan “Lansman”a tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 02/07/2019 - 14:40