Start-Up Şöleni III Başvuruları Başladı

Girişimcilik Bölümü tarafından, TABAN GIDA ana sponsorluğunda ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) katkılarıyla bu sene 3.sü düzenlenecek “Start-Up Şöleni III” için başvuru süreci başladı.

Bu sene daha büyük ve sürpriz ödüllerin yer alacağı “Start-Up Şöleni III”te; TABAN GIDA ana sponsorluğunda birincilik ödülü 15 bin TL, ikincilik ödülü 10 bin TL, üçüncülük ödülü ise 5 bin TL olarak belirlendi. Bunlara ek olarak dördüncü ve beşincilere mansiyon ödülleri takdim edilecek. Yarışmada dereceye giren projelere ise BTM tarafından “Eğitim Seti” ödülü verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan projelere yatırım desteğinin de yapılacağı “Start-Up Şöleni III”te, katılımcılara mentor desteği de sağlanacak.

Yarışma bu sene de lise ve üniversite öğrencilerine açık olarak gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için https://startupsoleni.iku.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Fikrine-projesine güvenen, kendini geliştirmeye açık bütün genç girişimcileri yarışmamızda görmekten mutluluk duyarız.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/18/2022 - 15:34