"Türk Girişimcilerin Amerika Yolcuğu: Amerika’daki Girişim Fırsatları"

Girişimcilik Bölümü ile Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) iş birliğinde, 26 Nisan Çarşamba günü Basın Ekspres Yerleşkesi Konferans Salonu’nda "Türk Girişimcilerin Amerika Yolcuğu: Amerika’daki Girişim Fırsatları" başlıklı panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Teknoloji Transfer & Üniversite-Sanayi İş Birliği Uzmanı Yasin Şahin’in üstlendiği etkinliğe; Bukulmez Legal PLLC Kurucusu ve Pazarlama ve Yönetim Profesörü Helen Bükülmez, Michigan Fahri Başkonsolosu Nurten Ural, ICG Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yavuz Selim Sılay ve Beykent Üniversitesi TTO Müdürü Dr. Ali Kurt panelist olarak katıldılar. Etkinlik sonunda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Emine Müge Çetiner ve Girişimcilik Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Nazan Çağlar tarafından panelistlere anı tabakları takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 06/07/2023 - 14:36